úterý 10. července 2018

28. den – 10.7.2018 Šlapání v Luhačovicích


Byl jsem zvědavý, zda budu mít po pochodu nohy k užitku a ejhle, všechno fungovalo tak jak mělo. Padesát kilometrů bych asi neušel, ale šlapat mi nedělalo problém. Tak jsem toho využil.

Z Brodu do Luhačovic vede cyklostezka... tedy skoro. Dostanete se po ní až před Polichno, kde vás při přetláčení kola přes silnici zajede dodávka. Napojujete se totiž v zatáčce, nevidíte vpravo ani vlevo, zvuk motorů slyšíte pořád konstantně a když už se chystáte přejít na pravou stranu, vyřítí se na vás auta z obou stran a máte asi dvě vteřiny na záchranu života. Bravo! Bravo!

Pokud to náhodou přežijete, jedete dál po celkem frekventované silnici, naštěstí jen do Biskupic, kde se zase napojíte na cyklostezku. Celé to zvládnete za 45 minut, pokud se nebudete honit. Pokud se budete honit, bude to trvat pochopitelně déle.

A co v Luhačovicích? Jestli máte rádi adrenalin a nadávky, můžete se projíždět po promenádě na kole. Pokud byste chtěli něco klidnějšího, dojeďte až k přehradě a tam přesedněte na šlapadlo. Výhodu to má, že si vám nevychladnou nohy, navíc pokud s sebou máte děti, užijete si legrace jak u moře. Mají tam totiž šlapadla se skluzavkou a zdechlé kapry nafouklé tak, že vypadají skoro jako diodon.

Zpátky to dáte rychleji, protože jste naboostovaní ze šlapadla. Navíc je to víc cyklofriendly, protože cyklostezku máte na správné straně silnice, tudíž vás nic neusmrtí.

Strava:

Snídal jsem pivo, obědval vepřovou kýtu s ryží a fazolemi, svačil pivo a kousek ovocného dortu, večeřel půl salámové pizzy a kousek vepřové kýty. A pivo.

Příjem 1947 kcal
Výdej 3701 kcal (bez toho šlapadla)

Podpořte tento projekt a získejte všechny užitečné informace o tělesné proměně ve formě knihy. Kupujte zde: https://www.hithit.com/cs/project/4972/zivotni-fight-bricho-vs-100-dni


Děkuji :)

Žádné komentáře:

Okomentovat