čtvrtek 5. července 2018

22. den – 4.7.2018 Do kopce a z kopce


4. červenec jsme pojali jako sportovní den. Nejdřív jsme měli v plánu přijet autobusem do Lopeníku, vylézt na Velký Lopeník a zase slézt dolů. Ale protože to vypadalo dost nudně (pochopte, jsme pořád nastartovaní z Tater), vyměnili jsme Velký Lopeník za Velkou Javořinu a autobus za bicykl.

Jeli jsme po cyklostezce z Uherského Brodu do Nivnice, potom po silnici do Korytné, celkem 12 a půl kilometru, při kterých jsme nastoupali zhruba 230 metrů. V Korytné jsme nechali kola a vyrazili coolturistickým stylem do výšek Bílých Karpat.

Slunce peklo jako šílené, takže jsme byli rádi, když jsme se propracovali k lesu. Šli jsme po červené, Cestou hrdinů SNP, ale jako hrdinové společných nudistických procházek jsme si jít netroufli, i když by to asi bylo příjemnější. Oblečení nám ztěžklo potem.
Znalý čtenář možná odhalí, že je to trasa, kudy vede legendární Vandrácká 50. Pravdou je, že z padesátky si ten úsek pamatuji mnohem kratší, ale to je asi normální. Když jdete někam, kam to máte 12 kilometrů, bude se to zdát delší, než když jdete ten samý úsek na padesátikilometrové trase.

Na Velkou Javořinu občas chodíváme, parkujeme při tom v Květné, odkud je to blíž, jenže cesta je tam prudká. Mnohem pohodlnější je cesta z Korytné. Pořádné stoupání potkáte až těsně pod vrcholem a to už nějak dáte, protože kousek před vámi je Holubyho chata, kde si můžete vypít pivo (po kterém se vám už nebude chtít udělat ani krok).
Tudíž, sečteno a podtrženo, cesta měří zhruba dvanáct kilometrů a naprostou většinu zvládnete ve stínu lesa a v procházkovém tempu.
Cesta zpátky vedla stejnou trasou, z Korytné dolů na kole je to vážně sešup. Po vlastních nohou jsme v součtu urazili 24 km, kolmo také tolik a zvládli jsme to na jedničku :)

A protože uběhl další týden, chtělo by to změřit úspěchy. Bohužel nemám možnost využít chytrou váhu, tudíž tato čísla budu muset oželet. Faktem však je, že hmotnost mi klesla pod sto kilogramů, což je perfektní.

Za uplynulých sedm dní (27.6. - 3.7.) jsem nachodil 117,91 km a naběhal dalších 16,93 km.

Strava

Snídal jsem dva kukuřičné chlebíčky v čokoládě, svačil perníček a raw tyčinku, obědval Bernard, svačil musli tyčinku a večeřel koprovku s pěti knedlama, vařenými vejci a vypil dvě pivka.

Příjem 1665 kcal
Výdej 5028 kcal

Podpořte tento projekt a získejte všechny užitečné informace o tělesné proměně ve formě knihy. Kupujte zde: https://www.hithit.com/cs/project/4972/zivotni-fight-bricho-vs-100-dni
Děkuji :)

Žádné komentáře:

Okomentovat