sobota 16. června 2018

Den 3. - 15.6.2019 - Z lešení



Nesnáším budíček dřív než v 7.30. Jenže v 7.30 jsem měl být už někde v dálce, takže nezbývalo než to natáhnout na 4.15. Ale na rovinu, pořád je ve 4.15 lepší, než třeba v 7.05, alespoň já to tak mám.
Dnes jsem se rozhodl nesportovat. Nejde jen o to, jak mám pořád zhuntované svaly na nohou z toho bezva běhání, ale o to, že na celý den jsem měl naplánovanou jinou zábavu. Byl jsem malovat, skotačil jsem nahoru, dolů po lešení za neustálé asistence přímého slunečního světla, které mě měnilo na škvarek.
A nemám z toho ani číselný výsledek. Má mobilní aplikace nemá v nabídce sportů malbu loga na fasádu, tudíž by to stejně vyhodnocovala jako lehkou aktivitu, protože většinou stojím v nějaké toporné poloze a se skousnutými zuby se snažím udělat rovnoměrnou konturu. Ale ne, i se při tom naběhám. Kolikrát já jsem za den dole. To si člověk hned leze pro tenčí štětec a až s ním vyleze nahoru, tak to štětec vezme gravitační zkratkou zpátky do trávy. A tělocvik pokračuje. Kolikrát se za den na to lešení asi tak podívám... hm hm hm... kdyby dvacetkrát a pokud je to pět metrů, to už je taková menší velehora. Zdolaná téměř horolezeckým stylem. A taky ty zmíněné toporné polohy... Myslím, že tím hodně posiluji svaly, které bych jinak nezapojil, protože ty moje profi natahovačky a vykroucačky stojí fakt za to.
No ale malba se povedla a to je hlavní. A spousta hodin pohybu na zdravém vzduchu, to je k tomu jako bonus.
Stravoval jsem se dneska ve více porcích, než v předchozích dnech. Může za to brzké ranní vstávání, protože jsem si řekl, že dnes neodejdu z domu nenajezený.
Snídal jsem opět podmáslí a musli. Svačil jsem banán. Obědval gulášovou polévku. Mlsal ovesnou tyčinku s čokoládou a večeřel tvarohovou pomazánku s lábuskami. V číslech je to 2024 kcal v příjmu, ale pozor, ve výdeji je to minimálně 10000 kcal... aspoň se tak cítím :)
Přeji pěkný den

Podpořte tento projekt a získejte všechny užitečné informace o tělesné proměně ve formě knihy. Kupujte zde: https://www.hithit.com/cs/project/4972/zivotni-fight-bricho-vs-100-dni
Děkuji :)

Žádné komentáře:

Okomentovat