Na kole by to byla
hračka, ale kolo jsem po ruce neměl, mohl jsem to běžet, ale to
bych se odpískal hned z kraje dne a chůzí by to bylo na dlouho.
Vzpomněl jsem si na včerejší bruslení. Šlo mi to rychle a
patrně i dobře. Navíc na trase jsem měl asi polovinu v
cyklostezkách, co víc jsem potřeboval ke štěstí?
Nasadil jsem tedy
helmu, vzal brusle do ruky a prošel celou Kroměříž až ke
stezce. Nezvládám je totiž tak dobře, abych na nich mohl jezdit v
provozu. A pak už to šlo rychle. Z Kroměříže v Hulíně jsem
byl hned. Pak šly brusle zase dolů a následoval pochod do Pravčic,
odkud jsem se opět vezl, tentokrát až do cíle. Celá ta cesta
trvala asi hodinu a třičtvrtě, což je dvakrát tak dlouho, co by
trvala na kole, ale o hodinu a něco kratší, než by trvala pěšky.
Fajn kompromis. A navíc celá ta cesta tam byla ještě z kraje dne,
než se slunce probralo k životu, takže se to dalo přežít. Což
se nedá tvrdit o cestě zpátky.
Z Holešova do
Kroměříže jsem vyrazil zhruba kolem desáté. Bylo mi horko,
teklo ze mě a začaly se ozývat unavené svaly, které člověk
zapojí jen na bruslích a které už toho měly po včerejšku dost.
Byl jsem rád, když jsem se v Pravčicích na chvíli posadil a
snědl svačinu.
Když jsem se táhl za
Hulín, slunce mě peklo zaživa. Bylo nad třicet stupňů a nikde
nebyl stín. Propil jsem se láhví až ke dnu a srdce mi plesalo,
když jsem si zase mohlo obout brusle a vyrazit do Kroměříže.
Když jsem se dostal
domů, postavil jsem se do sprchy a nechal pracovat vlažnou vodu.
Byla to oáza po cestě pouští. Měl jsem v nohách sedmnáct
kilometrů na bruslích a třináct nachozených. A ještě nebylo
ani poledne.
Strava:
Snídal jsem tvaroh s
volským okem, svačil sojovou tyčinku, obědval špenát s
bramborovými noky a vejci, svačil banán, večeřel uzenou makrelu
s chlebem. Do toho káva, pivo a asi hektolitr vody.
Příjem 1930 kcal
Výdej 5100 kcal
Podpořte tento projekt a získejte všechny užitečné informace o tělesné proměně ve formě knihy. Kupujte zde: https://www.hithit.com/cs/project/4972/zivotni-fight-bricho-vs-100-dni
Děkuji :)
Žádné komentáře:
Okomentovat